· nieuws · 2 min read

Teamdag bij Bakker Transport & Warehousing: Een diepe duik in transportplanning

Beleef onze recente teamdag bij Bakker Transport & Warehousing, waar we door middel van een gembawalk en directe interacties met de klant, waardevolle inzichten en verbindingen hebben opgedaan.

Beleef onze recente teamdag bij Bakker Transport & Warehousing, waar we door middel van een gembawalk en directe interacties met de klant, waardevolle inzichten en verbindingen hebben opgedaan.

Bij YouPlan streven we ernaar niet alleen revolutionaire planningssoftware te ontwikkelen, maar ook nauw contact te onderhouden met onze klanten. Dit helpt ons de uitdagingen en successen die zij ervaren uit de eerste hand te begrijpen. Een perfect voorbeeld hiervan was onze recente teamdag bij Bakker Transport & Warehousing, een gerenommeerd transportbedrijf en trotse gebruiker van YouPlan.

Een ochtend vol inzichten

Onze dag begon met de gebruikelijke weekstart van ons team, waarna we ons opsplitsten in twee groepen om een zogenaamde ‘gembawalk’ te houden. Gezien onze achtergrond in lean consultancy, waarderen wij deze methodiek zeer, omdat het ons in staat stelt processen ter plekke te observeren. De inzichten die we tijdens deze observaties opdeden, waren ongelooflijk waardevol voor ons eigen begrip en ontwikkeling.

Lunch en leren

Na de ochtendsessie was het tijd om aan te schuiven voor een gezamenlijke lunch met het team van Bakker. Dit was een uitgelezen kans om informeel te discussiëren over de logistieke sector en hoe YouPlan een rol speelt in het vereenvoudigen van complexe planningstaken. Het was een moment van leren en delen van ervaringen in een ontspannen setting.

Impressies van het team

Onze collega’s waren onder de indruk van de netheid en organisatie binnen Bakker Transport & Warehousing. Zo merkte een teamlid op: ”Alles is schoon en netjes. De pallets staan keurig recht en je ziet nergens afval op de grond. Complimenten!” Een ander teamlid vond het vooral leuk om ”eindelijk Bakker te zien in het echt, in plaats van alleen op het planboard in YouPlan.

Het meest memorabele was echter de enthousiaste ontvangst door de gebruikers van ons product. ”De open manier waarop men met ons en elkaar werkt, maakt echt indruk”, aldus een van onze collega’s.

Een dag van waardevolle connecties

Dit bezoek was niet alleen een kans om onze band met Bakker Transport & Warehousing te versterken, maar ook om onze eigen processen te verfijnen. Elke interactie met onze klanten is een kans om te leren en te verbeteren, en de inzichten die we tijdens deze teamdag hebben ontvangen, zijn goud waard.

Bij YouPlan kijken we uit naar onze volgende teamdag en de volgende mogelijkheid om onze software en diensten nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Bedankt, Bakker Transport & Warehousing, voor jullie gastvrijheid en de inspirerende dag!

Back to Blog