Slimmer plannen,
meer output,
minder kosten

Of je je nu bezighoudt met de hele supply chain, warehousing of transport: plannen is cruciaal.

YouPlan kan voor iedere planning ingezet worden om zo de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.

Zet je mensen en middelen optimaal in en verhoog je output tegen de laagst mogelijke kosten.

Interchange-complexity

De complexiteiten van het speelveld

Hoge verwachtingen met minimale middelen

Wij begrijpen de Transport & Logistiek sector als geen ander.

Hoge druk en productiviteit ondanks alle complexiteit

Er moet altijd geleverd worden, op tijd, met hoge kwaliteit, beperkte middelen en alle grilligheid van onze snelle en moderne wereld.

Efficiëntie en optimalisatie van de gehele supply chain

We begrijpen dat het stroomlijnen en optimaliseren van de supply chain is cruciaal voor je klanten. Het zorgvuldig besteden van de beperkte mankracht en uren is daarbij essentieel.

Risicobeheersing en veerkracht

Wij begrijpen dat het anticiperen op, navigeren door, en reageren op onverwachte verstoringen, terwijl je de continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgt, belangrijk is.

Compliance en regelgeving

Wij begrijpen dat het voldoen aan steeds veranderende nationale en internationale regelgeving - zoals de digitale tachograaf -, terwijl je de operationele integriteit behoudt, belangrijk is.

Klanttevredenheid en reputatie

Wij begrijpen dat het waarborgen van een onberispelijke klantbeleving, en daarmee je reputatie, belangrijk is.

Meegaan met de technologie

We begrijpen dat de wereld snel veranderd en dat je hier continue op in moet spelen om bij te blijven en te verbeteren. Flexibiliteit is op meerdere vlakken noodzakelijk om aan eisen en wensen van je klant, omgeving en medewerkers te kunnen blijven voldoen. Nu en in de toekomst.

Vanaf nu plannen met YouPlan

Verhoog je productiveit ondanks alle complexiteit

Wij hebben gezien dat het anders kan, beter kan.

YouPlan kan plannen met iedere complexiteit met de beste resultaten. Plannen, herplannen, op grote en kleine schaal, het kan allemaal. YouPlan is het eerste planpakket op de markt die echt alles kan plannen, dus ook jouw plannings uitdaging!

Verhoog productiviteit en beperk de kosten

Benut je mensen en middelen optimaal tegen de laagste kosten. YouPlan is 'general case' dus lost ieder planningsprobleem optimaal op, daardoor kun je centraal plannen over de afdelingen heen.

Creëer flexibilieit en anticipeer

Plannen en herplannen doe je met een druk op de knop, simpel en snel, maar de planner blijft de baas. Verder vooruit kijken? Anticipeer met onze capaciteitsplanning.

Regelgeving, geen probleem!

YouPlan kan omgaan met al je regels, zoals business rules, (medewerkers)wensen, wetgeving en CAO. Zoveel regels zijn voor de mens vaak niet te overzien, en voor de meeste software te ingewikkeld. Voor YouPlan echter geen punt.

Verhoog betrouwbaarheid en realiseer just-in-time delivery

YouPlan maakt een realistische en optimale planning. Al jouw voorwaarden worden meegenomen, zodat je zeker weet dat het haalbaar en correct is. Wil iets handmatig aanpassen, dan kan dat. YouPlan zal je altijd laten weten als je aanpassingen niet voldoen aan je eigen voorwaarden.

Maak een duurzame technologische stap voorwaarts

YouPlan is een unieke technologie die eenvoudig integreert in je IT landschap. We snappen dat IT soms organisatorisch uitdagend kan zijn, maar ook daar hebben we veel ervaring mee en helpen we je graag bij.

Use case

De rij- en rusttijden wet onder controle met YouPlan

Met de op afstand uitleesbare digitale tachograaf wordt het des te belangrijker om strikt te voldoen aan de rij- en rusttijdenwet. Het opstellen van een standaard transportplanning is op zichzelf al een uitdaging. Voeg daar de planning van de chauffeurs en de complexiteit van de nieuwe wet aan toe en de taak wordt haast onoverkomelijk voor planners.

Met YouPlan wordt dit echter een fluitje van een cent: onze software optimaliseert de planning met volledige inachtneming van alle regelgeving. Mocht een planner handmatige wijzigingen willen aanbrengen, dan wordt direct aangegeven of hierdoor regels worden overtreden. Dit maakt het planningsproces niet alleen eenvoudiger, maar helpt ook onnodige boetes te voorkomen.

1

Verwerken van de regels van de wet in YouPlan

Een planning die geen rekening houd met de wetgeving is al erg ingewikkeld, daarom nemen we samen de tijd om dit aan te pakken. We inventariseren jouw planning en verwerken deze, inclusief de rij- en rusttijden wet in YouPlan.

2

Optimaliseer de planning

Als alle regels zijn verwerkt, is het eigenlijk heel makkelijk: bereken de plannning. YouPlan zal nu rekening houden met alle opgegeven regels en op basis daarvan de beste planning voor je maken. Dat is het!

Compliant

Vanaf nu geen zorgen meer. Je voldoet aan alle regels. De planner kan nog altijd schuiven met de planning, maar als deze een regel overtreed zal YouPlan dat altijd aangeven. Alles onder controle!

Interessant, 
en nu?

Enthousiast geworden? Benieuwd naar hoe YouPlan jouw organisatie kan versterken? 
Onze specialisten helpen je graag, vrijblijvend!