· customers · 2 min read

Voedingsassistenten plannen met YouPlan

Persoonlijke aandacht voor de patiënten en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Nij Smellinghe ziekenhuis Drachten kiest voor het plannen van voedingsassistenten met YouPlan.

Nij Smellinghe ziekenhuis Drachten gaat voedingsassistenten plannen met YouPlan

Het bieden van kwalitatief goede zorg in een uitdagende omgeving vraagt om maatwerk en flexibiliteit

aldus het Nij Smellinghe ziekenhuis. Nij Smellinghe heeft daarom gekozen voor YouPlan voor het flexibel inplannen van de voedingsassistenten, waarbij rekening gehouden wordt met persoonlijke aandacht voor de patiënten en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Complexe regels en wensen zijn voor YouPlan geen probleem

Zo wordt bijvoorbeeld een voedingsassistent die ’s ochtends op een afdeling ingepland is bij voorkeur ‘s middags ook op dezelfde afdeling ingepland. Daarnaast wordt rekening gehouden met de persoonlijke voorkeuren van de medewerkers, zoals liever geen dag- of avonddienst, of voorkeur voor bepaalde afdelingen. YouPlan is slim gebouwde planning software die zodanig geconfigureerd kan worden dat iedere casus automatisch optimaal gepland kan worden. Voor de eindgebruiker lijkt dit maatwerk, maar zonder lange ontwikkeltijd en direct te gebruiken! Zo houdt YouPlan bij het Nij Smellinghe rekening met alle unieke en gecompliceerde regels zoals de verschillende contracturen van de voedingsassistenten.

Verhoogde productiviteit met hoge kwaliteit

Daarnaast is YouPlan eenvoudig te verwerken in een gecompliceerd IT-landschap, zoals integratie met ORTEC bij het Nij Smellinghe: Op basis van informatie uit ORTEC (zoals gewerkte uren, verlof/verzuim) en rekening houdend met alle afhankelijkheden en eisen/wensen van de medewerkers, maakt YouPlan een voorstel voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van de voedingsassistenten. Deze planning wordt vervolgens gepubliceerd naar ORTEC. Door de keuze voor YouPlan bespaart het Nij Smellinghe tijd, energie en geld. Met één druk op de knop behaalt YouPlan verbazingwekkende resultaten, waarbij persoonlijke aandacht voor de patiënt en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers geborgd zijn. Het resultaat is een verhoogde productiviteit met hoge kwaliteit.

YouPlan zet organisaties in hun kracht, waardoor zij kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn.

Back to Blog