· nieuws · 2 min read

Het succes van Multimodaal 2024

Het YouPlan-team heeft succesvol deelgenomen aan Multimodaal 2024 en trok veel aandacht met hun geavanceerde planningstool. Ze zijn volgeboekt met afspraken en zijn binnenkort weer te bezoeken op de ICT & Logistiek beurs in Utrecht.

Het succes van Multimodaal 2024

Na meerdere succesvolle deelnames aan beurzen heeft het YouPlan-team vol enthousiasme deelgenomen aan Multimodaal 2024. Dankzij onze strategische plek dicht bij de ingang van de beurs hebben we een ongekende belangstelling ervaren. Voorbereid op deze drukte, stond ons omvangrijke team klaar om een diversiteit aan bezoekers – van start-ups tot gevestigde bedrijven, elk met hun unieke planninguitdagingen – te ontmoeten en te adviseren. Deze ervaringen bevestigen wederom dat, wat voor klanten als een complex probleem wordt ervaren, voor ons bij YouPlan vaak wel meevalt.

YouPlan: De universele planningstool

Onze tool is zo ontworpen dat deze in elke sector de planning kan optimaliseren. Hoewel niet specifiek voor de logistieke sector ontworpen, heeft het ook hier zijn effectiviteit bewezen. Met YouPlan kan elke organisatie elke planning configureren, deze optimaliseren met ons unieke algoritme, en met vertrouwen publiceren. Ons doel is om organisaties te empoweren om zich op hun kerncompetenties te concentreren, terwijl ze hun resources optimaal benutten.

De afdronk: met veel plezier weer een volle agenda

Het is fijn om iedere keer weer zo’n breed en enthousiast publiek te mogen ontvangen. Ook nu heeft onze agenda het er zwaar mee te voorduren: we zijn weer helemaal volgeboekt met afspraken en demo’s. We zien dat men bijna niet kan geloven dat YouPlan kan wat we beweren. Gelukkig gaan we graag langs om te laten zien dat het echt waar is.

Ook benieuwd?

Dat begrijpen we volkomen. Gelukkig kun je ons weer komen bezoeken bij stand 08.A027 op de ICT & Logistiek beurs 2024 - 5 t/m 7 november, Jaarbeurs Utrecht. We bespreken dan graag jouw (ingewikkelde) planning en weten zeker dat het beter kan! Kun je niet wachten? Dat snappen we ook, contacteer ons dan direct voor een demo.

ICT en Logistiek 2024

Share:
Back to Blog