· nieuws · 2 min read

Het YouPlan debuut: een onvergetelijk succesverhaal

YouPlan op de Zorg & ICT beurs

Het was een spannende dag voor het YouPlan-team toen we aankwamen op de Zorg&ICT beurs, het grootste health tech event van Nederland. Als nieuwe speler in de sector hadden we veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding van deze dag, en we waren klaar om onze revolutionaire planningstool te presenteren aan de zorgsector.

YouPlan: De universele planningstool

Onze tool is zo ontworpen dat het in iedere sector de planning kan optimaliseren. Hoewel niet specifiek voor de zorgsector ontworpen, heeft het zijn effectiviteit bewezen in deze uitdagende en dynamische omgeving. Met YouPlan kan elke organisatie elke planning configureren, deze optimaliseren met ons unieke algoritme en met vertrouwen publiceren. Ons doel is om bedrijven te helpen focussen op waar ze goed in zijn, en dat is niet langer stoeien met een planning.

Opbouw van de stand

Onverwachte bezoekersaantallen en overweldigende reacties

We waren overweldigd door het aantal bezoekers van onze stand. Het was op sommige momenten zelfs zo druk dat geïnteresseerden moesten wachten om YouPlan live in actie te zien. Dat is dan ook meteen een goede learning voor ons: we moeten met een groter team YouPlan vertegenwoordigen.

Tijdens de beurs

De feedback was unaniem positief, en we waren bijzonder getroffen door enkele van de reacties. Een bezoeker merkte op:

‘Ik kende jullie nog niet, maar ik ben echt onder de indruk van jullie pakket.’

Een ander liet weten:

‘Zou ik een folder mee mogen nemen. Dan kan ik mijn leidinggevende eens vertellen dat het dus WEL kan.’

Dit laatste was een referentie naar de ‘kreten’ die we op de muur in de stand hadden staan, zoals Stop versplinterde roosters, Controle over opvolgende nachtdiensten en Naleving CAO, contracten en afspraken. De betreffende bezoeker moest initieel wat grinniken van ongeloof bij het zien van deze zinnen. Maar na een korte demo begreep ze dat het waar was!

Het vervolg: Afspraken en ambities

Deze beurs was een groot succes voor YouPlan en heeft onze agenda gevuld met vervolgafspraken. We kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten en meer bedrijven te helpen hun planning te optimaliseren. We willen iedereen bedanken die ons is komen bezoeken en kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen die hieruit voortvloeien.

Ook benieuwd?

Dat begrijpen we volkomen. We bespreken graag jouw ingewikkelde planning en weten zeker dat het beter kan! Vraag een demo aan, we helpen je graag verder.

Share:
Back to Blog